Graan en graszaad

De complete teelt van graan en graszaad kunnen wij voor u verzorgen. We kunnen voor u ploegen of grubberen. Ondergrondwoelen/cultivatoren, spitten.

Met  5 zaaimachines kunnen wij op elke mogelijke manier graan en gras(zaad) zaaien. Elk seizoen is verschillend en geen grondsoort is hetzelfde. Wij kunnen zaaien met de accord 4,5 luchtmachine of in èèn werkgang spitten en zaaien, ondergrondwoelen/cultivatoren en zaaien, maar ook is het mogelijk om met een kopegzaaicombinatie en wielenpakker het graan te zaaien. Het gras en graszaad zaaien we met een 3,5 meter kopegzaaimachine met na egge en eventueel een aandrukrol

Wij kunnen na het zaaien alle voorkomende werkzaamheden verrichten zoals greppelfrezen cambridgerollen (ook verhuur bel voor mogelijkheden) spuiten kunstmeststrooien vaste mest strooien.

Het graszaad maaien we met een front en achtermaaier van kuhn, werkbreedte 4 m.

Voor het oogsten hebben we 3 New Holland combines klaar staan. N.H. tx34 (4,5m maaibord), N.H.cx820 (6m maaibord) en N.H. cx8050 (6m maaibord) en 4 wielaandrijving!!  Om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn.
Met de New Holland 820 hebben de mogelijkheid om  de opbrengsten in kaart te brengen.

Ook kunnen wij het graan voor u transporteren naar de opslag met trekker en kieper of voor langere afstanden met afzetcontainers!

Ook kunnen wij het graszaadhooi en stro persen en eventueel wikkelen met 2 grootpakpersen (Newholland 120×70 of Krone 120×90 lengte is variabel) Ook persen wij nog kleine pakjes met de Welger pers met hydraulische Meyerverzamelwagen. Ook kunnen we de pakjes laden met trekker en voorlader.

De complete vrucht van graan en graszaad kunnen wij voor u verzorgen. Bijvoorbeeld van ploegen tot zaaien, gewasbescherming, maaien, dorsen, hakselen, wiersen, persen en pakken opruimen.

Comments are closed.