Graswinning

Loonbedrijf Fa. Joostema is sterk in het inkuilwerk! We hebben moderne en jonge machines. Ook kunnen we het maaien schudden en wiersen voor u verzorgen in samenwerking met collega-bedrijven

 

Opraapwagens;

Inkuilen kan met onze krone ZX 350 dubbeldoel opraapwagens met 46 messen! Deze wagens hebben een enorme capaciteit en zijn snel leeg door een bodemketting met 2 snelheden. Ook is er de mogelijkheid om een conserveringsmiddel toe te dienen. Wij verdelen de kuil met de Volvo L 70 shovel met grasbak.

 

Grootpakpers / wikkelen / opruimen

Grootpakpersen doen we met een Krone Bigpack 1290 XC (120 X 90 lengte variabel)  en eventueel nog met een Newholland BB 950 (120 X 70 lengte variabel) Beide persen zijn uitgerust met scherpe messen

De kuil pakken wikkelen we met de Mc Hale wikkelaar in zwarte folie.

Ook kunnen wij de pakken voor u opruimen en transporteren, met trekker en voorlader en of met de shovel en onze balenwagens met brede banden.

Hakselen

Het hakselen gebeurt met de zware Newholland FX 60. Het hakselen doen we in combinatie met Hiemstra Deinum (www.Hiemstra-Deinum.nl) We rijden het gras met onze Joskin kiepers en eventueel met de dubbeldoelwagens aan de bult, waar een van de volvo shovels er op staat te wachten om het te verwerken!

 

Kleine pakjes hooi of stro

Wij hebben een Welger kleine pakpers voor hooi en stro baaltjes. Achter deze pers kan een hydraulische Meyer verzamelslede om de pakken bij 8en te leggen  zodat ze met een klem aan de voorlader op de wagen gezet kunnen worden.

 

Comments are closed.